Frokostkort kl. 11:30-16

Valdemars Burger – Bøf, cheddar ost og bacon i bolle med mayonnaise, barbecuesauce og syltede agurker. Hertil blandet salat, ristede kartofler og aioli. (laves også med kylling og som veggieburger)

138

Sprøde salater med nødder, syltede tranebær, æbler og confiteret and. (laves også som vegetar)

125

”Engelsk bøf”. Steak af oksefilet serveret med bløde løg, friskbagt rugbrød og surt.

179

Valdemars stjerneskud med pandestegt rødspættefilet, rejer, grillede asparges og koldrøget laks. Anrettet på salat med tomatcreme og ristet brød.

168

Rørt tatar, capers bær, syltede løg, rå øko-æggeblomme, peberrod, trøffelmayonnaise og chips anrettet på rugbrød.

148

Valdemars stroganoff serveret med grov kartoffelmos, urter og cremefraiche.

148

Frisk pasta med kapers, løg og spinat serveret med røget laks.

128

Hjemmelavet lun leverpostej, serveret med stegte svampe, bacon og surt, hertil friskbagt rugbrød.

125

Sidedishes: Ristede kartofler eller Valdemars fritter med aioli.

40

 

Smørrebrød (11:30-16)

 

Hønsesalat med bacon og agurkesalat.

Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod.

Æg og rejer med mayonnaise og ørredrogn.

Pandestegt rødspættefilet, med remoulade og citron.

Stegte marinerede sild, med æggecreme og karse.

Svampeterrin med trøffelmayonnaise, chips og urter.

 

Et stk. til én person 65

To stykker 118 (ved én person)

Tre stykker 165 (ved én person)

 

Til Børn              

Fiskefilet med rugbrød, grønt og remoulade.                            68

Kyllingebryst med ristede kartofler og grønt.                           78

Stjerneskud med salat, rødspætte, rejer, tomat, agurk og   tomatcreme, samt ristet brød                                                       88

(Kartofler kan erstattes med Valdemars fritter)

 

Til Kaffen

Husets petitfour (3 forskellige)                                                  38

Gl. dags æblekage med flødeskum og kagerasp.                      38

Nødde-marcipanhorn.                                                                  38

 

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.