Frokostkort kl. 11:30-16

Valdemars Burger – Bøf, cheddar ost og bacon i bolle med mayonnaise, barbecuesauce og syltede agurker. Hertil blandet salat, ristede kartofler og aioli. (laves også med kylling og som veggieburger)

138

Sprøde salater med røget tun(laves også som vegetar)

125

 

Valdemars stjerneskud med pandestegt rødspættefilet, rejer, grillede asparges og koldrøget laks. Anrettet på salat med tomatcreme og ristet brød.

168

Rørt tatar, capers bær, syltede løg, rå øko-æggeblomme, peberrod, trøffelmayonnaise og chips anrettet på rugbrød.

158

Pariserbøf på toastbrød med rødbede, capers, løg, friskrevet peberrod og øko æggeblomme.

 

 

 

Sidedishes: Ristede kartofler eller Valdemars fritter med aioli.

40

 

Smørrebrød (11:30-16)

 

Hønsesalat med bacon og agurkesalat.

Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod.

Æg og rejer med mayonnaise og ørredrogn.

Pandestegt rødspættefilet, med remoulade og citron.

 

Avocado med salat, pocheret æg og hytteost

Petitekartofler med bacon og trøffelmayo

Et stk. til én person 68

To stykker 125 (ved én person)

Tre stykker 172 (ved én person)

 

Til Børn              

Fiskefilet med rugbrød, grønt og remoulade.                            68

Kyllingebryst med ristede kartofler og grønt.                           78

Stjerneskud med salat, rødspætte, rejer, tomat, agurk og   tomatcreme, samt ristet brød                                                       88

(Kartofler kan erstattes med Valdemars fritter)

 

Til Kaffen

Profiteroles                          38                                                                                          Nødde-marcipanhorn.     38

 

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.