Frokostkort kl. 11:30-16

Valdemars Burger – Bøf, cheddar ost og bacon i bolle med mayonnaise, barbecuesauce og syltede agurker. Hertil blandet salat, ristede kartofler og aioli.

138

Sprøde salater med grillet kyllingebryst, høvlet parmesan, croutoner og Valdemars dressing.

118

Pariserbøf anrettet på ristet brød med salat, rødbedetzatziki, rødbeder, capers, løg, rå øko-æggeblomme og peberrod.

135

Steak af oksefilet med ristede kartofler, blandet salat og aioli.

179

Valdemars Stjerneskud med pandestegt rødspættefilet, rejer, asparges og røget laks. På salat med tomatcreme og ristet brød.

158

Rørt tatar, capers bær, syltede rødløg, rå øko-æggeblomme, peberrod, mayonnaise og chips anrettet på rugbrød.

138

Ragout af rødvinsbraiseret kalvekæbe med grov mos og vintergrønt.

125

Hønsesalat med ristet rugbrød, bacon og hjemmelavet agurkesalat.

118

Rejemad på ristet toast med salat,grønt og mayonnaise.

95

Sidedish: Ristede kartofler eller Valdemars fritter og aioli.

40

Smørrebrød (11:30-16)

 

Et stykke           65

To stykker         118 (pr. person)

Tre stykker       165 (pr. person)

Vælg mellem følgende:

Stegte, marinerede sild med syrlig æble crème og æg.

Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod.

Æg og rejer med mayonnaise og ørredrogn.

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron.

Hjemmelavet leverpostej med  syltede svampe, beder og sprød

Spegeskinke.

 

 

Til Børn              

Fiskefilet med rugbrød og remoulade.

68

Kyllingebryst med ristede kartofler.

78

Oksesteak med ovnkartofler, grønt og sauce.

138

(Kartofler ved Steak og kyllingebryst kan erstattes med Valdemars fritter)

 

 

 

Til Kaffen

Husets petitfour (3 forskellige)

38

Gl. dags æblekage med flødeskum og kage rasp.

38

Nødde-marcipanhorn.

38

Chokoladebrownie med cremefraiche eller flødeskum.

38

 

For vegetarmad spørg betjeningen og vi laver noget spændende til dig.  Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant.                   For indhold af allergene ingredienser spørg betjeningen