Restaurant og spisested i Kolding: Ærlig mad fra hjertet

Fejr hverdagens små glæder

Nyd en gastronomisk oplevelse i skønne omgivelser

Vi vil byde jer velkommen til Restaurant Valdemar. I skyggen af Koldinghus, på Rådhuspladsen i Kolding. Vi tilbyder et nede på jorden koncept, hvor der lægges vægt at alt i spisekortet er lavet i huset. Nyd blandt andet vores smørrebrød på friskbagt rugbrød, til frokost, eller vores sæsoninspirerede tre retters middag om aftenen. Vi tilbyder et stort udvalg af lokale drikkevarer, blandt andre Kolding gårdbryggeri, Trolden, Fary Lochan og Skærsøgård. Alt sammen serveret enten i vores hyggelige restaurant, på vores overdækkede terrasse eller sågar midt på Rådhuspladsen.

Om Restaurant Valdemar

Restauranten blev grundlagt i 2014 af de daværende ejere Dorte og Peter, Jeanett og Mads-Peter Var de første to ansatte og brugte det meste af deres tid i køkkenet på Valdemar. Mens Mads i 2018 søgte nye udfordringer, blandt andet som brygger, overtog Jeanett mere eller mindre driften af Valdemar og  har stort set gjort det siden. I 2023 Valgte parret så at overtage restauranten som ejere, for om muligt at kunne sætte mere af deres eget præg på denne. 

Følg os på Facebook

Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?

Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.

Vil du bestille et bord hos os?

Udfyld formularen herunder. OBS! Online bestilling er kun muligt indtil kl. 17.00, samme dag.