Juli menu

Forret:

Kold ærtesuppe, serveret med pocheret æg, rejer og marinerede æbler.

Hovedret:

Ballotine af gris, serveret med rødbedepuré, perleløg og citrus asparges, hertil nye kartofler og calvados-glace.

Dessert:

Vaniljesyltet rabarber, serveret med flødeis, chokolade og skovsyre.

 

3 retter 358,-

 

Forretter

 

Stegte kammuslinger med variation af ærter, skum, smørristede og skud

112

Ravioli fyldt med friskost og spinat, brunet smør og ristede solsikkekerner

95

Røget laks med ramsløgsmayonaise, asparges, radiser og spæde salater

98

Dampede hvide asparges med rejer, urter og hollandaisesauce

109

Menu forret.

98

     

 

Hovedretter

 

Dagens fangst serveret på lun kartoffelsalat med, capers, urter og hollandaise

198

Dansk kalvemørbrad med smørpocherede grøntsager, syltet løg og løgpuré. Serveres med nye kartofler og kalvesky.

278

Steak af Hereford kvæg medsalat, Valdemars fritter og bearnaisesauce.

268

Stjerneskud med en pandestegt og en dampet rødspættefilet. Røget laks og rejer samt grillede grønne asparges. Anrettet på sprød salat med grønt, tomatcreme og ristet brød.

188

Roulade af kylling fra Hopballe Mølle  fyldt med sufflefars med ramsløg. Serveret med  frisk pasta med cherrytomater, asparges, haricots vertes  og frisk ost.

209

Vegetarbøf med løgpuré, smørpocheret fennikel, sauté af grønt. Her til nye kartofler og brunet smør.

188

Menu hovedret.

238

 

For vegetarmad spørg betjeningen.

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant.

 

 

         Desserter

 

To slags Danske oste med smørristet rugbrød.

89

Eclairs fyldt med citroncreme hertil vaniljeis og tuille.

98

Gateau Marcel serveret med havtorns sorbet og sprødt.

92

Italiensk marengs, brændt hvis chokolade, krystalliseret chokolade, mørk chokolademousse, citronsorbet og skovsyre.

95

Menu dessert.

78

                      Til Kaffen

Nødde-marcipanhorn.

38

Husets petitfour (3 forskellige).

38

         Til Børn (op til 12 år)

Fiskefilet med ristede kartofler og smørsauce.

78

Kyllingebryst med ristede kartofler eller pomfritter og sauce.

78

Okse steak med ristede eller pomfritter kartofler, grønt og sauce.

138