Maj menu

Forret
Stegt kuller med symfoni af asparges og ærter

Hovedret
Dansk kalvefilet med spinatflan, sauteret spinat og dampet porre. Petite kartofler og rødvinssauce.

Dessert
Kokoskage med vanilje og passionsfrugtis, ganach med hvid chokolade og hasselnødder samt marengs

 

Tre retter 358,-

 

 

       Aftenmenu kl. 17-21

   

          Forretter

Dampede hvide asparges med sauce hollandaise, rejer, karse og radiser

         118

Laks Bellevue. Kold dampet laks med dildmayonnaise, syltede tomater, crudité af asparges og blegselleri, samt sprøde kartoffelchips

         112

         Gourmetskinke med ramsløgsmayonnaise og syltede

ramsløgsblomster. Hertil tomatsalsa og chips

99

Stegte kammuslinger serveret med symfoni af ærter; puré, friske og skud

125

Menuforret

98

       Hovedretter

 

Steak af Hereford oksefilet med sprød salat, Valdemars fritter og bearnaisesauce

268

Medaljon af oksemørbrad med variation af gulerødder; Smørdampede, syltede og puré samt braiserede nye løg. Her til petite kartofler og rødvinssauce

288

Kylling fra Rokkedahl på frisk hjemmelavet pasta i tomatcreme med sommergrønt

229

Dagens fangst serveret med stegt jomfruhummer, sauté af syltede kartofler og asparges. Hertil hummersauce og grøn olie

249

Lammeculotte med sød kartoffelterrine og langtidsbagte cherrytomater. Hertil tzatziki med mynte og sauté af squash og aubergine

248

Arancini – Panerede og friterede risottokugler på bund af gulerødder og ærter. Hertil tomatsauce og crudité. (vegetar)

208

Menuhovedret

238

        

       

         Desserter

To slags danske Unika oste med smørristet rugbrød

95

Citronfromage med flødeskum, marengs og lakrids-is

98

      Rabarbertærte med rabarberkompot, chips, skovmærkeis og vaniljecreme

105

Jordbærkoldskål med hjemmelavede kammerjunkere og jordbærcoulis

95

Menudessert

          88

Til Kaffen

    Nødde-marcipanhorn.                                                             38

    Husets petitfour (3 forskellige)                                              38

Til Børn (op til 12 år)

Fiskefilet med kartofler og smørsauce                                  88

Kyllingebryst med ristede kartofler og sauce                       88

   Oksesteak med ristede kartofler, grønt og sauce.               148

(Kartofler kan erstattes med Valdemars fritter)

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.