April menu

Forret:

Bruschetta på foccaciabrød med bagte tomater, frisk salsa, dansk Marsklandskinke og gl. knas fra arla unica.

Hovedret

Medaljon af Hereford oksefilet serveret med blomkålspuré, smørdampet broccoliasparges, kertoffelfondant og svampeglace.

Dessert

Vanilje panna cotta serveret med granatæblesalat og æblesorbet

Tre retter 358

 

Forretter

 

Stegte kammuslinger med variation af ærter, skum, smørristede og skud

112

Ravioli fyldt med friskost og spinat, brunet smør og ristede solsikkekerner

95

Røget laks medramsløgsmayonaise, asparges, radiser og spæde salater

98

Dampede hvide asparges med rejer, urter og hollandaisesauce

109

Menu forret.

98

     

 

Hovedretter

 

Dagens fangst serveret på lun kartoffelsalat med, capers, urter og hollandaise

198

Dansk kalvemørbrad med smørpocherede grøntsager, syltet løg og løgpuré. Serveres med nye kartofler og kalvesky.

278

Steak af Hereford kvæg medsalat, Valdemars fritter og bearnaisesauce.

268

Stjerneskud med en pandestegt og en dampet rødspættefilet. Røget laks og rejer samt grillede grønne asparges. Anrettet på sprød salat med grønt, tomatcreme og ristet brød.

188

Roulade af kylling fra Hopballe Mølle  fyldt med sufflefars med ramsløg. Serveret med  frisk pasta med cherrytomater, asparges, haricots vertes  og frisk ost.

209

Vegetarbøf med løgpuré, smørpocheret fennikel, sauté af grønt. Her til nye kartofler og brunet smør.

188

Menu hovedret.

238

 

For vegetarmad spørg betjeningen.

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant.

 

 

         Desserter

 

To slags Danske oste med smørristet rugbrød.

89

Sprød kage med chokolademousse, brombærsirup og Chokoladeis.

92

Lun æblekompot med crumble af sød rugbrød og vanilje is.

88

Vanilje creme brulé med Appelsinsorbet.

90

Menu dessert.

78

                      Til Kaffen

Nødde-marcipanhorn.

38

Husets petitfour (3 forskellige).

38

         Til Børn (op til 12 år)

Fiskefilet med ristede kartofler og smørsauce.

78

Kyllingebryst med ristede kartofler eller pomfritter og sauce.

78

Okse steak med ristede eller pomfritter kartofler, grønt og sauce.

138