Septembermenu

Forret
Bagt torsk på bund af blomkålspuré med asiatisk sauce

Hovedret
Confiteret svinebryst med forårsløg, blegselleri og æble. Der til pommes Anna og glace

Dessert

 

Variation af blommer med sorbet og sabayonne

 

   

       Aftenmenu kl. 17-21

   

          Forretter

Frisk hjemmelavet pasta med brunet smør, bagte cherrytomater og revet sommertrøffel fra Piemonte

        128

Røget laks med sesammayonnaise, kokos gel, syltet glaskål og frisk æble

         109

Stegte kammuslinger med skummet hummerbisque og grøn olie

      25

                 Mosaik af torsk med agurkesorbet, crudité og ørredrogn

       122

Menuforret

98

       Hovedretter

Steak af Hereford oksefilet med sprød salat, Valdemars fritter og bearnaisesauce

268

                    Variation af kalv, stegt dansk kalvefilet og kalverillette,

serveres med konfitteret kartoffel, grønt og rødvinssauce med kalvebrisler

268

Stegt kyllingerulle med græskarpure, kartoffelkroket, skorzonerrod og saucesupreme med estragon

239

Dagens fangst serveret med sauté af syltede kartofler og dagens grønt. Hertil skilt sauce og grøn olie

239

             Stegt polenta med edemamebønner, stegt grønt

og asiatisk sauce lavet af soya, lime, chilli, hvidløg og olie (Vegetar)

208

       Stegt krondyrtyksteg med blomkålspuré tilberedt med brunet smør.

Serveres med syltede svampe, stegte svampe, kartoffelrøsti og rødvinssauce

278

Menuhovedret

238

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

     

    Desserter

To slags oste med hjemmelavet knækbrød, oliventappenade og mangokompot

105

    Chokoladefudge med chokolade ganache, tuille, ananassorbet

og syltet ananas.

98

      Tærte med hvid chokoladecreme, citron cremoux

og brændt marengs

102

   Marengs med skovbæris, vaniljeskum, bærsauce og friske bær

95

Menudessert

88

Til Kaffen

    Nødde-marcipanhorn.

  3 Profiteroles med 3 slags fyld, appelsincreme,

    hvid chokoladeganache og jordbærmousse.                     98

Til Børn (op til 12 år)

Fiskefilet med kartofler og smørsauce                                  88

Kyllingebryst med ristede kartofler og sauce                       88

   Oksesteak med ristede kartofler, grønt og sauce.               148

(Kartofler kan erstattes med Valdemars fritter)