Oktober menu

Forret:

Bagt fisk serveret med urterasp og trøffelsauce.

Hovedret

Langtidstilberedt kalveculotte serveret med variation af jordskokker,

hertil kartoffelfondant og salviesauce.

Dessert

Pæredessert bestående af syltede pære, chips og sorbet.

Tre retter 358

Aftenmenu kl. 17-21

   

 

 Forretter

Hjemmelavede ravioli fyldt med skaldyr og friskost. Serveret med jomfruhummerbisque og sprøde urter.

119

Cannelloni af røget laks, fyldt med rygeostcreme, serveret med ørredrogn.

 112

Pocheret æg a la Florentine.

Pocheret æg, sauteret spinat og mornay sauce.

       99

Stegte kammuslinger serveret med græskarpuré, syltet græskar og kartoffelchips.

     125

Menu forret

     98

       Hovedretter

 

Steak af Hereford oksefilet med sprød salat, Valdemars fritter og bearnaisesauce.

268

Dansk kalvemørbrad serveret med smørpocherede grøntsager, syltede løg og løgpuré, hertil kartofler og kalvesky.

278

Roulade af kylling fra ”Rokkedahl” serveret med variation af svampe, hertil rosmarinsauce og kartoffelterrin.

229

Dagens fangst serveret på risotto, med bønner, græskar og salvie.

198

Tykstegsfilet af krondyr, serveret med selleripuré, syltede beder og glaserede rødbeder, hertil kartoffelkroket og portvinssauce.

258

”Vegetar”.

Hjemmelavet falafel serveret med frisk pasta, og grønt i krydret tomatsauce.

195

Menu hovedret

238

        

Desserter

To slags danske Unika oste med smørristet rugbrød.

89

”Københavner stang”. – Vaniljeis, appelsin/ananas sorbet, syltet ananas, appelsin filet og appelsin gelé.

98

      Gateau Marcel serveret med æblesorbet og æblechips.

92

Syltede figner serveret med chokolademousse, rom marinerede nødder og krokant is.

95

Menu dessert.

88

Til Kaffen

    Nødde-marcipanhorn.                                                             38

    Husets petitfour (3 forskellige)                                              38

Til Børn (op til 12 år)

Fiskefilet med kartofler og smørsauce.                                78

Kyllingebryst med ristede kartofler og sauce.                     78

   Oksesteak med ristede kartofler, grønt og sauce.                138

(Kartofler kan erstattes med Valdemars fritter)

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen