Julemenu 15.nov-21. dec:

Laksecanelloni med rygeostcreme og agurkeskum

Ølbraisseret svinekæbe på karameliseret løgpuré med æble/fennikel crudité

Konfiteret andelår med fritteret kartoffel, brunede karofler, rødkål, andesauce og sprødt

Panacotta af risengrød, kirsebærsauce, is af mandelmælk og mandelknas

Tre retter 358

Fire retter 399

 

 

 

   

       Aftenmenu kl. 17-21

   Snacks

                                                                                         Saltristede mandler

49,-

Oliven

49,-

White Sturgeon Caviar 15 gram med blinis og fed cremefraice

249,-

          Forretter

Frisk hjemmelavet pasta med brunet smør, bagte cherrytomater og revet trøffel

        128,-

Jordskokkesuppe med syltet jordskkokke, jordskokkechips og grøn olie

       99,-

Stegte kammuslinger med rosenkål – syltet, stegt og crudité med citronmayo

     128,-

              Stegt helleflynder med glaserede beder, rødbedegele,rødbedechips og fiskesauce

       125,-

Menuforret

98

       Hovedretter

Steak af Hereford oksefilet med sprød vintersalatsalat, Valdemars fritter og bearnaisesauce

278,-

                   Tournedos af dansk gastro kalvemøbrad med bacon. Selleripuré med spinat, syltet og saltbagt selleri

serveres med konfitteret kartoffel, syltet rødløg og kalvesauce med tyttebær.

                                                                                                     288,-

Farseret kyllingeoverlår af velfærdskylling fra Rokkedahl med græskarpuré, bagt og syltet græskar, pommes røsti og Sauce Espanol.

259,-

Stegt laks på frisk pasta i syrlig timiancreme med årstiden grønt

269,-

             Arancini (risottokugler) på krydret ratatouille i tomatcreme (Vegetar)

238,-

       Stegt krondyrfilet med blomkålspuré og ristet blomkål. Fondant af sød kartoffel og salviesauce

298,-

Menuhovedret

238,-

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

     

    Desserter

To slags oste med hjemmelavet knækbrød, oliventappenade og mangokompot

89,-

  Æbleskive med center af hvid dame unicaost. Med pærechutney med cognac og chili

98,-

     Lun æblekage med æblegele, frisk æble tuille og kanelis

99,-

                                                       Gateau Marcell med solbærsorbet og sprødt

105,-

Menudessert

88

Til Kaffen

   Kransekage 38,-

                                                                                          Sarah Bernhardt 38,-

Til Børn (op til 12 år)

Fiskefilet med kartofler og smørsauce                                  88

Kyllingebryst med ristede kartofler og sauce                       88

   Oksesteak med ristede kartofler, grønt og sauce.               148

(Kartofler kan erstattes med Valdemars fritter)