Februar menu

Forret:

Grillet brioche med svampeduxelles

Hovedret

Dansk Kalvefilet, grillet blomkål, løgpure, kartoffelroulade og pebersauce.

Dessert

Æblevariation: Kage-kompot-chips med kærnemælks is

 

Tre retter 358

 

Forretter

 

Lun terrin af kalvekæbe med frisk salsa, sellerimayonnaise og sellerichips.

95

Jomfruhummerbisque med bagt fisk og friske urter.

105

Røget laks med rygeostcreme, æble, selleri og grønt

98

Pocheret torsk med rødbede, confiteret bacon og dijonskum

98

Menu forret.

98

     

 

Hovedretter

 

Dagens fangst serveret på blomkålsotto med julienneurter og krydderurter.

188

Langtidstilberedt kalveculotte med pastinakpuré, bagte lilla gulerødder og syltede gulerødder. Hertil Pommes fondant og portvinssauce.

238

Steak af Hereford kvæg med vintersalat, Valdemars fritter og bearnaisesauce.

268

Braiseret vildsvinebov med sauterede rosenkål og syltede svampe. Hertil Pommes Rösti og enebærsauce.

248

Roulade af majskylling fyldt med soltørrede tomater og spinat. Serveret med hjemmelavet pasta, grønt og krydret tomatsauce.

198

Menu hovedret.

238

 

For vegetarmad spørg betjeningen.

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant.

 

 

         Desserter

 

To slags Danske oste med smørristet rugbrød.

89

Sprød kage med chokolademousse, brombærsirup og Chokoladeis.

92

Lun æblekompot med crumble af sød rugbrød og vanilje is.

88

Vanilje creme brulé med Appelsinsorbet.

90

Menu dessert.

78

                      Til Kaffen

Nødde-marcipanhorn.

38

Husets petitfour (3 forskellige).

38

         Til Børn (op til 12 år)

Fiskefilet med ristede kartofler og smørsauce.

78

Kyllingebryst med ristede kartofler eller pomfritter og sauce.

78

Okse steak med ristede eller pomfritter kartofler, grønt og sauce.

138