Aften
April menu
(17-21)
Forret:
”Vitello tonnato” – Rosa stegt Dansk kalv serveret med luftig tuncreme, capers og rucola-
Hovedret:
Lammeculotte serveret med frisk agurk og myntesalat, ramsløgscreme og friteret kartoffelbrud.
Dessert:
Blondiekage serveret med vanilje kefir og gulerodssorbet.
2 retter 368,- | Vinmenu 2 retter 199,- |
3 retter 398,- | Vinmenu 3 retter 299,- |
Aftenmenu (17-21)
Forretter
-
Koldrøget Færøsk laks 138,-
serveret på lun spinat/ramsløgs vaffel med hytteostcreme samt urter.
-
Stegte kammuslinger 148,-
serveret med ærtepuré, smørstegte ærter og sprød bacon.
-
Rørt tatar 138,-
Serveret med purløgsmayonnaise, syltede løg, kartoffelchips og revet salttørret æggeblomme.
-
Stegte brød gnocchi med urter 128,-
Serveret med syltede tomater, røget Vesterhavsost og ristede cashewnødder.
-
Menuforret 118,-
Hovedretter
-
Steak af Dansk Kalvefilet 298,-
Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise. (Fås også med mørbrad af Dansk kalv + 60,-)
-
Ballotine af kyllingelår fra Hopballe Mølle 288,-
Serveret med blomkålscreme og frisk majssalsa. Hertil kogte kartofler og hønsesauce.
-
Vegetaren 258,-
Grillet spidskål med harissa. Serveret på blomkålscreme med Danske bønner, hertil ristede Ingrid ærter, urter og revet røget Vesterhavsost.
-
Stegt hvid fisk 288,-
Serveret på bund af nye kartofler, gulerødder, ærter og asparges. Toppet med urter og chips, hertil sauce Hollandaise
-
”Vol au vent” 288,-
Sprød butterdejsskal fyldt med kalvefrikassé med spæde grøntsager og citrontimian. Toppet med urter.
-
Menuhovedret 278,-
Desserter
-
3 Danske oste 124,-
serveret med Valdemars knækbrød, Kalamata oliven, samt tomatmarmelade.
-
Chokoladetærte med saltkaramel 118,-
Serveret med blodapplsinsorbet
-
Rbaberkompott på nøddebund 108,-
Serveret med honningis
-
Yogurtfromage 108,-
serveret med rubrødscruble og stikkelsbærgele.
-
Menudessert 98,-
Til børn (op til 12 år)
-
Paneret pandestegt rødspættefilet 128,-
serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.
-
Cornflakespaneret kyllingebrystfilet 128,-
med Valdemars fritter, mayonnaise og grøntsagsstave.
-
Steak af kalvefilet 178,-
serveret Valdemars fritter, lille salat og bearnaisesauce.
Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.
For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.
Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?
Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.