Aften
Vores Månedsmenu
Efterårsmenu
1. Oktober- 13.November
Forret
Carpaccio af røget krondyr, serveret med valnøddepesto, tyttebær, rucola og revet vesterhavsost
Hovedret
”Forloren hare” Farsbrød svøbt i bacon, fra Grambogård, serveres med selleripure, stegt kål, danske kartofler samt sauce med tyttebær.
Dessert
Krydderkage serveret med Græskar is, chips og syltet havtorn
2 retter 368,-
3 retter 398,-
Mortens Aften 2024
Forret
Rørt tatar af røget hellefisk, serveret med sprøde æbler og syltede sennepsfrø
Hovedret
Confiteret andelår, serveret brunede og hvide kartofler, samt rødkål. Hertil andesauce og sprøde chips.
Dessert
”Gammeldags æblekage” karamelliseret æblegrød, makron is og æblechips
2 retter 325,-
3 retter 375,-
Julemenu 2024
fra 14/11
Forret
Tatar af gravad mørksej, rørt med friske urter, serveres med grov sennepsmayo, sprød kartoffel samt friterede kapers
Mellemret
Confiteret bryst af glad gris, serveres med æblekompot frisk grønkålssalat og sprød bacon.
Hovedret
Rosastegt Andebryst og kroket af confiteret and, serveres med Kartoffelcreme, kirsebær-glaserede rødbeder samt Andesauce
Ost
Grubelagret Vesterhavsost med knækbrød og romsyltede figner.
Dessert
Ris panna cotta serveret med brændte mandler og kirsebærsorbet.
2 retter 375,- 3 retter 425,-
4 retter 475,- 5 retter 525,-
Aftenmenu (17-21)
Forretter
-
Koldrøget Færøsk laks 138,-
serveret på kefir, skilt med dildolie samt lynsyltede agurker
-
Stegte kammuslinger 148,-
serveret med smørpocherede gulerødder, syltet gulerod og baconmayonnaise.
-
Rørt tatar 138,-
serveret med tomatmayonnaise, confiterede tomater, chips og revet, saltet æggeblomme.
-
Sprød speltotto 128,-
serveres med solbærglaserede rødbeder, syrlig salat og revet gammelknas.
-
Dansk skinke og ost 148,-
serveret med persille-hasselnødspesto og syltede tomater
-
Menuforret 118,-
Hovedretter
-
Steak af Dansk Kalvefile 298,-
Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise. (Fås også med mørbrad af Dansk kalv + 50,-)
-
Persillefarseret Hopballekylling 288,-
Serveret med blomkålspuré samt saute på majs og svampe. Hertil persille kartofler og hønsefumé.
-
Vegetaren 248,-
Ratatouille af sæsonens grøntsager, serveres med smørstegte gnocchi og revet Gammelknas.
-
Bagt Hvid fisk med skæld af jordskokker 288,-
serveres på cremet perlebyg med urter samt smørstegte jordskokker
-
Menuhovedret 278,-
Desserter
-
3 Danske oste 124,-
serveret med Valdemars knækbrød, syltede nødder samt tomatmarmelade.
-
Blommer syltet i rom 98,-
serveret med chokoladeis og vaniljekiks
-
Belgisk vaffel 108,-
serveret med bær marineret i Æbleu fra Skærsøgård samt vaniljeis.
-
Gataeu Marcel 118,-
serveret med solbærsorbet og sprød tuille.
-
Menudessert 98,-
Til børn (op til 12 år)
-
Paneret pandestegt rødspættefilet 128,-
serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.
-
Panko paneret kyllingebrystfilet 128,-
med Valdemars fritter, mayonnaise og grøntsagsstave.
-
Steak af kalvefilet 178,-
serveret Valdemars fritter, lille salat og bearnaisesauce.
Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.
For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.
Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?
Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.