Aften

Altid lækker mad i topklasse!

Vores Månedsmenu

Juni menu

 

Forret

Smørstegt surdejsbrød serveret med cremet salat af asparges, nye ærter og gulerødder. 

Toppet med Dansk gourmet skinke og ærteskud.

 

Hovedret

Beuf Onglet af Dansk Okse serveret med krydret chimichurri.

Hertil cremede majs, nye løg og frisk kålsalat.

 

Dessert

”Rødgrød” – Kold bærsuppe serveret med Danske jordbær og vaniljeis.

 

2 retter 368,-

3 retter 398,-

Aftenmenu (17-21)

Forretter

  • Koldrøget Færøsk lak 128,-

    serveret på peberrods panna cotta, hertil æblegelé, fennikel og frisk æble.

  • Lavbagt hvid fisk 128,-

    serveret med sauce af gedeost fra Tebstrup. Hertil ristede græskarkerner, tørrede blåbær og urteolie.

  • Rørt tatar 128,-

    serveret med smørristet rugbrød, persillemayonnaise, syrlig salat og revet saltet æggeblomme.

  • Ramsløgs vaffel 118,-

    serveret med luftig rygeostecreme, syltede kartofler, sprøde radiser og urter.

  • Menuforret 118,-

Hovedretter

  • Steak af Dansk Kalvefile 298,-

    Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise. (Fås også med mørbrad af Dansk kalv + 50,-)

  • Vol au vent 288,-

    Sprød butterdejsskal fyldt med citrus frikassé med confiteret kyllingelår samt sprøde grøntsager.

  • Vegetaren 248,-

    Stegt spidskål serveret med ramsløgscreme, stegt polenta, ristede kerner og revet Gammel Knas fra Arla Unika.

  • Meunierestegt hel fladfisk 288,-

    serveret med grillet citron og urtesalat. Hertil persillesauce og kogte kartofler.

  • Menuhovedret 278,-

Desserter

  • 3 Danske oste 124,-

    serveret med Valdemars knækbrød, syltede nødder samt oliven.

  • Koldskåls cheesecak 98,-

    kærnemælkscreme, sprøde kammerjunker og lemon curd is.

  • Æblekage 108,-

    karamelliseret æblekompot serveret med syltede æbler og is med makroner.

  • Chokolade fondant 118,-

    serveret med rabarberis og tuille

  • Menudessert 98,-

Til børn (op til 12 år)

  • Paneret pandestegt rødspættefilet 128,-

    serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.

  • Panko paneret kyllingebrystfilet 128,-

    med Valdemars fritter, mayonnaise og grøntsagsstave.

  • Steak af kalvefilet 178,-

    serveret Valdemars fritter, lille salat og bearnaisesauce.

Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?

Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.

Vil du bestille et bord hos os?

Udfyld formularen herunder. OBS! Online bestilling er kun muligt indtil kl. 17.00, samme dag.