Aften
Vores Månedsmenu
Februar menu
Forret
Rørt tatar af Danske saltbagte rødbeder, med rygeostcreme og sprød rug.
Hovedret
Skaftekotelet af glad gris fra Grambogård, serveret med brunet blomkålspure, perleløg, pommes rösti samt Calvadossauce.
Dessert
Valdemars ”Tiramisu.” Mascarponemousse, mokkais, sprøde ladyfingers og kaffecaviar.
2 retter 368,- | Vinmenu 2 retter 199,- |
3 retter 398,- | Vinmenu 3 retter 299,- |
Aftenmenu (17-21)
Forretter
-
Koldrøget Færøsk laks 138,-
serveret på rødbedevaffel med hytteostcreme samt urter
-
Stegte kammuslinger 148,-
serveret med jordskokkepuré, stegte jordskokker samt chips.
-
Rørt tatar 138,-
Serveret med purløgsmayonnaise, syltede løg, kartoffelchips og revet salttørret æggeblomme.
-
Sprød speltotto 128,-
serveret med hokkaido creme, ristede kerner og syltet græskar. Toppet med revet vesterhavsost og urter.
-
Menuforret 118,-
Hovedretter
-
Steak af Dansk Kalvefilet 298,-
Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise. (Fås også med mørbrad af Dansk kalv + 50,-)
-
Farseret Hopballekylling 288,-
Serveret på romescocreme. Hertil stegte blomkål og pommes Anna
-
Vegetaren 248,-
Smørsteg saltbagt selleri serveret med selleripuré, gremolata og røgede mandler. Toppet med revet vesterhavsost samt urter.
-
Meunierestegt hvid fisk 288,-
serveret på græskarrisotto med salvie. Hertil syltede græskar og puffet parmesan.
-
Stegt Krondyr filet 298,-
serveret med selleripure, stegte rosenkål og syrlige tyttebær. Hertil pommes Anna og kraftig sauce.
-
Menuhovedret 278,-
Desserter
-
3 Danske oste 124,-
serveret med Valdemars knækbrød, Kalamata oliven, samt tomatmarmelade.
-
Chokoladeskal med appelsin krokant 98,-
fyldt med vaniljeis og appelsin. Anrettet på appelsin/mandelkage.
-
Lun æblekage 108,-
på sprød butterdej. Serveret med saltkaramel og vaniljeis.
-
Gataeu Marcel 118,-
serveret med solbærsorbet og sprød tuille.
-
Menudessert 98,-
Til børn (op til 12 år)
-
Paneret pandestegt rødspættefilet 128,-
serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.
-
Panko paneret kyllingebrystfilet 128,-
med Valdemars fritter, mayonnaise og grøntsagsstave.
-
Steak af kalvefilet 178,-
serveret Valdemars fritter, lille salat og bearnaisesauce.
Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.
For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.
Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?
Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.