Aften
Marts menu
(17-21)
Forret
Friterede Blåmuslinger,
serveret med citronmayonnaise, syltede perleløg, frissé og dildolie.
Hovedret
Rosa stegt Tykstegsfilet fra Grambogård svøbt i bacon.
Serveret på selleripure med ramsløg, friterede pastinakker, ristede kartofler
samt pebersauce.
Dessert
Luftig pannacotta, med havtornsorbet og chokolade granola.
2 retter 368,- | Vinmenu 2 retter 199,- |
3 retter 398,- | Vinmenu 3 retter 299,- |
Aftenmenu (17-21)
Forretter
-
Koldrøget Færøsk laks 138,-
serveret på rødbedevaffel med hytteostcreme samt urter
-
Stegte kammuslinger 148,-
serveret med jordskokkepuré, stegte jordskokker samt chips.
-
Rørt tatar 138,-
Serveret med purløgsmayonnaise, syltede løg, kartoffelchips og revet salttørret æggeblomme.
-
Sprød speltotto 128,-
serveret med hokkaido creme, ristede kerner og syltet græskar. Toppet med revet vesterhavsost og urter.
-
Menuforret 118,-
Hovedretter
-
Steak af Dansk Kalvefilet 298,-
Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise. (Fås også med mørbrad af Dansk kalv + 50,-)
-
Farseret Hopballekylling 288,-
Serveret på romescocreme. Hertil stegte blomkål og pommes Anna
-
Vegetaren 248,-
Smørsteg saltbagt selleri serveret med selleripuré, gremolata og røgede mandler. Toppet med revet vesterhavsost samt urter.
-
Meunierestegt hvid fisk 288,-
serveret på græskarrisotto med salvie. Hertil syltede græskar og puffet parmesan.
-
Stegt Krondyr filet 298,-
serveret med selleripure, stegte rosenkål og syrlige tyttebær. Hertil pommes Anna og kraftig sauce.
-
Menuhovedret 278,-
Desserter
-
3 Danske oste 124,-
serveret med Valdemars knækbrød, Kalamata oliven, samt tomatmarmelade.
-
Chokoladeskal med appelsin krokant 98,-
fyldt med vaniljeis og appelsin. Anrettet på appelsin/mandelkage.
-
Lun æblekage 108,-
på sprød butterdej. Serveret med saltkaramel og vaniljeis.
-
Gataeu Marcel 118,-
serveret med solbærsorbet og sprød tuille.
-
Menudessert 98,-
Til børn (op til 12 år)
-
Paneret pandestegt rødspættefilet 128,-
serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.
-
Panko paneret kyllingebrystfilet 128,-
med Valdemars fritter, mayonnaise og grøntsagsstave.
-
Steak af kalvefilet 178,-
serveret Valdemars fritter, lille salat og bearnaisesauce.
Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.
For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.
Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?
Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.