Aften

Altid lækker mad i topklasse!

April menu

(17-21)

Forret:

”Vitello tonnato” – Rosa stegt Dansk kalv serveret med luftig tuncreme, capers og rucola-

 

Hovedret:

Lammeculotte serveret med frisk agurk og myntesalat, ramsløgscreme og friteret kartoffelbrud.

 

Dessert:

Blondiekage serveret med vanilje kefir og gulerodssorbet.

2 retter 368,-

Vinmenu 2 retter 199,-

3 retter 398,-

Vinmenu 3 retter 299,-

 

Aftenmenu (17-21)

Forretter

  • Koldrøget Færøsk laks 138,-

    serveret på lun spinat/ramsløgs vaffel med hytteostcreme samt urter.

  • Stegte kammuslinger 148,-

    serveret med ærtepuré, smørstegte ærter og sprød bacon.

  • Rørt tatar 138,-

    Serveret med purløgsmayonnaise, syltede løg, kartoffelchips og revet salttørret æggeblomme.

  • Stegte brød gnocchi med urter 128,-

    Serveret med syltede tomater, røget Vesterhavsost og ristede cashewnødder.

  • Menuforret 118,-

Hovedretter

  • Steak af Dansk Kalvefilet 298,-

    Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise. (Fås også med mørbrad af Dansk kalv + 60,-)

  • Ballotine af kyllingelår fra Hopballe Mølle 288,-

    Serveret med blomkålscreme og frisk majssalsa. Hertil kogte kartofler og hønsesauce.

  • Vegetaren 258,-

    Grillet spidskål med harissa. Serveret på blomkålscreme med Danske bønner, hertil ristede Ingrid ærter, urter og revet røget Vesterhavsost.

  • Stegt hvid fisk 288,-

    Serveret på bund af nye kartofler, gulerødder, ærter og asparges. Toppet med urter og chips, hertil sauce Hollandaise

  • ”Vol au vent” 288,-

    Sprød butterdejsskal fyldt med kalvefrikassé med spæde grøntsager og citrontimian. Toppet med urter.

  • Menuhovedret 278,-

Desserter

  • 3 Danske oste 124,-

    serveret med Valdemars knækbrød, Kalamata oliven, samt tomatmarmelade.

  • Chokoladetærte med saltkaramel 118,-

    Serveret med blodapplsinsorbet

  • Rbaberkompott på nøddebund 108,-

    Serveret med honningis

  • Yogurtfromage 108,-

    serveret med rubrødscruble og stikkelsbærgele.

  • Menudessert 98,-

Til børn (op til 12 år)

  • Paneret pandestegt rødspættefilet 128,-

    serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.

  • Cornflakespaneret kyllingebrystfilet 128,-

    med Valdemars fritter, mayonnaise og grøntsagsstave.

  • Steak af kalvefilet 178,-

    serveret Valdemars fritter, lille salat og bearnaisesauce.

Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?

Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.

Vil du bestille et bord hos os?

Udfyld formularen herunder. OBS! Online bestilling er kun muligt indtil kl. 17.00, samme dag.

Privatliv
Restaurant Valdemar
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Informationerne bliver opbevaret i din browser og bruges bl.a. til at genkende dig hvis du besøger hjemmesiden igen. Det hjælper os også med at forstå hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessante og brugbare.

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies bør altid være aktiveret så vi kan gemme dine cookie-indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, vil vi ikke være i stand til at gemme dine præferencer. Det betyder at du skal acceptere eller afvise cookies hver gang du besøger denne hjemmeside.