Aften

Altid lækker mad i topklasse!

Marts menu

(17-21)

Forret

Friterede Blåmuslinger,

serveret med citronmayonnaise, syltede perleløg, frissé og dildolie.

 

Hovedret

Rosa stegt Tykstegsfilet fra Grambogård svøbt i bacon.

Serveret på selleripure med ramsløg, friterede pastinakker, ristede kartofler

samt pebersauce.

 

Dessert

Luftig pannacotta, med havtornsorbet og chokolade granola.

2 retter 368,-

Vinmenu 2 retter 199,-

3 retter 398,-

Vinmenu 3 retter 299,-



Aftenmenu (17-21)

Forretter

  • Koldrøget Færøsk laks 138,-

    serveret på rødbedevaffel med hytteostcreme samt urter

  • Stegte kammuslinger 148,-

    serveret med jordskokkepuré, stegte jordskokker samt chips.

  • Rørt tatar 138,-

    Serveret med purløgsmayonnaise, syltede løg, kartoffelchips og revet salttørret æggeblomme.

  • Sprød speltotto 128,-

    serveret med hokkaido creme, ristede kerner og syltet græskar. Toppet med revet vesterhavsost og urter.

  • Menuforret 118,-

Hovedretter

  • Steak af Dansk Kalvefilet 298,-

    Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise. (Fås også med mørbrad af Dansk kalv + 50,-)

  • Farseret Hopballekylling 288,-

    Serveret på romescocreme. Hertil stegte blomkål og pommes Anna

  • Vegetaren 248,-

    Smørsteg saltbagt selleri serveret med selleripuré, gremolata og røgede mandler. Toppet med revet vesterhavsost samt urter.

  • Meunierestegt hvid fisk 288,-

    serveret på græskarrisotto med salvie. Hertil syltede græskar og puffet parmesan.

  • Stegt Krondyr filet 298,-

    serveret med selleripure, stegte rosenkål og syrlige tyttebær. Hertil pommes Anna og kraftig sauce.

  • Menuhovedret 278,-

Desserter

  • 3 Danske oste 124,-

    serveret med Valdemars knækbrød, Kalamata oliven, samt tomatmarmelade.

  • Chokoladeskal med appelsin krokant 98,-

    fyldt med vaniljeis og appelsin. Anrettet på appelsin/mandelkage.

  • Lun æblekage 108,-

    på sprød butterdej. Serveret med saltkaramel og vaniljeis.

  • Gataeu Marcel 118,-

    serveret med solbærsorbet og sprød tuille.

  • Menudessert 98,-

Til børn (op til 12 år)

  • Paneret pandestegt rødspættefilet 128,-

    serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.

  • Panko paneret kyllingebrystfilet 128,-

    med Valdemars fritter, mayonnaise og grøntsagsstave.

  • Steak af kalvefilet 178,-

    serveret Valdemars fritter, lille salat og bearnaisesauce.

Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?

Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.

Vil du bestille et bord hos os?

Udfyld formularen herunder. OBS! Online bestilling er kun muligt indtil kl. 17.00, samme dag.