Frokostkort Kl. 11.30-16.00
Valdemars Burger – Bøf, cheddarost og bacon i bolle med mayonnaise, BBQ-sauce og syltede agurker. Hertil blandet salat, ristede kartofler og aioli.
(laves også m/ kylling eller veggieburger).
158,-
Pariserbøf m/ rødbede, capers, friskrevet peberrod, rå økoæggeblomme og løg anrettet på ristet toastbrød.
158,-
Blandet salat med kylling fra Hopballemølle. Serveret med spæde grøntsager, sylt, saltmandler, gedeost fra Tebstrub og ramsløgs pesto
155,-
Valdemars stjerneskud med pandestegt rødspættefilet, rejer, grillede asparges og koldrøget laks. Anrettet på salat med tomatcreme og ristet brød.
195,-
Åben spinatwrap med blandet salat, koldrøget laks, rejer og dildmayonnaise.
168,-
Rørt tartar med rå økoæggeblomme, peberrod og estragonmayonnaise. Serveres med Valdemars fritter og mayonnaise
168,-
Sidedishes: Ristede kartofler eller Valdemars fritter med aioli.
45,-
Smørrebrød (11.30-16.00)
Stegte sild i tomatmarinade, med rå løg og kapersbær.
Hønsesalat af kyllingebryst med bacon og agurkesalat.
Roastbeef med remoulade, ristede løg, sylt og peberrod.
Æg og rejer med dildmayonnaise samt citron-caviar.
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron.
Terrin af confiteret gris. Med sennepsmayonnaise og syltede sennepsfrø.
Kold kartoffel/torskesalat med dildmayonnaise og radiser.
Røget makrel med frisk tomat-chutney og urter.
Avocado med hytteost og smilende æg.
Et stk. til én person 88,-
To stk. til én person 165,-
Tre stk. til én person 196,-
Til børn
Pandestegt rødspættefilet serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.
95,-
Pankopaneret kyllingebrystfilet med Valdemars fritter, grøntsagsstave og BBQ-flødesauce.
88,-
stjerne m/ rødspætte, rejer, tomat, agurk, salat og tomatcreme sat ristet brød.
98,-
Til Kaffen
2 Slags trøfler 45,- Gl. dags æblekage 55,-
For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.
Glutenfri variant +5,-