Frokostkort Kl. 11.30-16.00

 

Valdemars Burger – Bøf, cheddarost og bacon i bolle med mayonnaise, BBQ-sauce og syltede agurker. Hertil blandet salat, ristede kartofler og aioli.
(laves også m/ kylling eller veggieburger).
158,-

Pariserbøf m/ rødbede, capers, friskrevet peberrod, rå økoæggeblomme og løg anrettet på ristet toastbrød.
158,-

Blandet salat med kylling fra Hopballemølle. Serveret med spæde grøntsager, sylt, saltmandler, gedeost fra Tebstrub og ramsløgs pesto
155,-

Valdemars stjerneskud med pandestegt rødspættefilet, rejer, grillede asparges og koldrøget laks. Anrettet på salat med tomatcreme og ristet brød.
195,-

Åben spinatwrap med blandet salat, koldrøget laks, rejer og dildmayonnaise.

168,-

Rørt tartar med rå økoæggeblomme, peberrod og estragonmayonnaise. Serveres med Valdemars fritter og mayonnaise

168,-

Sidedishes: Ristede kartofler eller Valdemars fritter med aioli.
45,-

Smørrebrød (11.30-16.00)

Stegte sild i tomatmarinade, med rå løg og kapersbær.

Hønsesalat af kyllingebryst med bacon og agurkesalat.

Roastbeef med remoulade, ristede løg, sylt og peberrod.

Æg og rejer med dildmayonnaise samt citron-caviar.

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron.

Terrin af confiteret gris. Med sennepsmayonnaise og syltede sennepsfrø.

Kold kartoffel/torskesalat med dildmayonnaise og radiser.

Røget makrel med frisk tomat-chutney og urter.

Avocado med hytteost og smilende æg.

Et stk. til én person 88,-
To stk. til én person 165,-
Tre stk. til én person 196,-

Til børn

Pandestegt rødspættefilet serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.
95,-

Pankopaneret kyllingebrystfilet med Valdemars fritter, grøntsagsstave og BBQ-flødesauce.
88,-

stjerne m/ rødspætte, rejer, tomat, agurk, salat og tomatcreme sat ristet brød.

98,-

Til Kaffen

2 Slags trøfler      45,-       Gl. dags æblekage     55,-

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

Glutenfri variant +5,-