Frokost

Altid lækker mad i topklasse!

Vores frokostmenu

Frokostkort (11.30-16.00).

  • Okseburger 175,-

    hakkebøf med rødløgsrelish, friterede løgringe, peberbacon, dijonmayonnaise og revet parmesan. Serveret med pommes frites og aioli.

  • Kyllingeburger 175,-

    Kyllingefilet i majsflager, vendt i hotsauce. Frisk marineret kålsalat, sød sennepsmayonnaise og syltede løg. Serveret med pommes frites og aioli.

  • Vegetarburger 175,-

    stegte svampe i soya spidskål, syltede rødløg, revet røget Vesterhavsost, chilimayonnaise og røgede mandler. Serveret med pommes frites og aioli.

  • Pariserbøf 175,-

    serveret med syltede rødbeder, capers, friskrevet peberrod, rå æggeblomme og løg.

  • Salat med varmrøget laks eller panneret kylling 175,-

    salat, kål og grønt vendt med krydret sesam dressing. Toppet med røgede mandler.

  • Valdemars stjerneskud 205,-

    Pandestegt rødspættefilet, håndpillede rejer, asparges og koldrøget laks. Anrettet på salat med tomatcreme samt ristet surdejsbrød.

  • Steak af Dansk Kalvefilet 298,-

    Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise. (Fås også med mørbrad af Dansk Kalv + 60,-)

  • Rørt tatar 175,-

    af Dansk kalv. Serveret med purløgsmayonnaise, syltede løg og chips. Toppet med revet saltet æggeblomme. Hertil Valdemars fritter og aioli

  • Valdemars Fish´n Chips 175,-

    Paneret hvid fisk serveret med tatarsauce, Valdemars fritter og citron.

Smørrebrød (11.30-16.00)

Hønsesalat af velfærdskylling med bacon og agurkesalat.

 

Roastbeef med bearnaisemayonnaise, rødløgskompot og friterede kartofler.

 

Kartoffelmad – kogte kartofler purløgsmayonnaise, radiser og sprød bacon.

 

Æg og håndpillede rejer med purløgsmayonnaise og citron.

 

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron.

 

Cremet salat på stegte svampe og asparges. Serveret med agurkesalat og røgede chips

 

Stegte senneps-sild serveret med kartoffelcreme og karse.

 

Falafel af Danske Ingrid ærter. Serveret med chilimayonnaise og spidskålssalat.


Et stk. til én person 98,-
To stk. til én person 175,-
Tre stk. til én person 205,-


(Glutenfrit rugbrød +5 kr pr skive.)

Til børn (op til 12 år)

  • Pandestegt rødspættefilet 128,-

    serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.

  • Cornflakes paneret kyllingebrystfilet 128,-

    med Valdemars fritter, mayo og grøntsagsstave.

  • Stjerneskud 148,-

    paneret rødspætte, håndpillede rejer, salat, tomatcreme og ristet surdejsbrød.

Som udgangspunkt kan alle retter laves i glutenfri variant +15,- pr. kuvert.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?

Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.

Vil du bestille et bord hos os?

Udfyld formularen herunder. OBS! Online bestilling er kun muligt indtil kl. 17.00, samme dag.

Privatliv
Restaurant Valdemar
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Informationerne bliver opbevaret i din browser og bruges bl.a. til at genkende dig hvis du besøger hjemmesiden igen. Det hjælper os også med at forstå hvilke sektioner på hjemmesiden du finder mest interessante og brugbare.

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies bør altid være aktiveret så vi kan gemme dine cookie-indstillinger.

Hvis du deaktiverer denne cookie, vil vi ikke være i stand til at gemme dine præferencer. Det betyder at du skal acceptere eller afvise cookies hver gang du besøger denne hjemmeside.