Aften
Efterårsmenu:
(17-21)
Forret:
Duxelle af efterårssvampe på grillet Brioche med sprød dansk skinke
Hovedret:
Rosastegt Tykstegsfilet på kartoffelcreme, med grillede gullerødder, aspagesbrocoli, toppet med dild.
Dessert:
Crema Catalana med hyldbærsorbet
2 retter 368,- | Vinmenu 2 retter 199,- |
3 retter 398,- | Vinmenu 3 retter 299,- |
Mortens aften 10.11.25:
Røget Hellefisk, Urterasp, friskostcreme
Confiteret andelår, Rødkål, brune-, hvide- og sprøde kartofler, og masser af andesovs.
Crema Catalana med hyldbærsorbet.
Denne aften er dette vores efterårsmenu
Aftenmenu (17-21)
Forretter
-
Koldrøget Færøsk laksetatar 142,-
serveret på Kartoffelblinis, med citrusperler og frisk dild.
-
Stegte kammuslinger 152,-
serveret i krabbe bisque med cremefraiche og dildolie.
-
Carpaccio af Dansk okse 142,-
serveret med rucola, ristede cashewnødder, vesterhavsost og olivenolie.
-
Vegetaren- Variation af beder 138,-
serveret med rygeostcreme, ristede kerner, sennepsvinaigrette og urter.
-
Menuforret 138,-
Hovedretter
-
Steak af Dansk Kalvefilet 315,-
Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise. (Fås også med mørbrad af Dansk okse + 60,-)
-
Confiteret lår af Hopballemølle kylling 298,-
serveret på grillede gulerødder, selleripure, samt pommes fondant og hønsefumé tilsmagt med trøffel.
-
Vegetaren 258,-
Grillet græskar med chimichurri. Serveret med græskarcreme med røde linser, hertil røgede mandler, revet vesterhavsost samt friske urter.
-
Stegt hvid fisk 288,-
Serveret på kartoffelterrin, rødbedegele og frisk grønkål. Hertil sauce med ørredrogn og dildolie.
-
Rørt tatar af Dansk kødkvæg 228,-
Serveret med purløgsmayonnaise, syltede løg og chips. Toppet med revet, saltet, samt rå æggeblomme. Hertil Pommes frites og aioli.
-
Menuhovedret 288,-
Desserter
-
Paneret og friteret, Dansk gedeost 129,-
med syrlig bærkompot og smørristet brød.
-
Bagt græskar-cheesecake 125,-
Serveret med let krydret vaniljeis.
-
Lun æbletærte 118,-
serveret med kanel is og sprøde æblechips.
-
Hvid chokolademousse på sprød kage 123,-
serveret med ristede pistacienødder og appelsinsorbet.
-
Menudessert 123-
Til børn (op til 12 år)
-
Paneret pandestegt rødspættefilet 128,-
serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.
-
Cornflakespaneret kyllingebrystfilet 128,-
med Valdemars fritter, mayonnaise og grøntsagsstave.
-
Steak af kalvefilet 178,-
serveret Valdemars fritter, lille salat og bearnaisesauce.
Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.
For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.
Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?
Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.