Aften

Altid lækker mad i topklasse!

Efterårsmenu:

(17-21)

Forret:

Duxelle af efterårssvampe på grillet Brioche med sprød dansk skinke

Hovedret:

Rosastegt Tykstegsfilet på kartoffelcreme, med grillede gullerødder, aspagesbrocoli, toppet med dild.

Dessert:

Crema Catalana med hyldbærsorbet 

2 retter 368,-

Vinmenu 2 retter 199,-

3 retter 398,-

Vinmenu 3 retter 299,-

Mortens aften 10.11.25:

Røget Hellefisk, Urterasp, friskostcreme
Confiteret andelår, Rødkål, brune-, hvide- og sprøde kartofler, og masser af andesovs.
Crema Catalana med hyldbærsorbet.

Denne aften er dette vores efterårsmenu

 

 

Vinter menu

Fra den 17.11 25 (17-21)

 

Forret:

Røget hellefisk med urterasp og friskostcreme

Mellem ret:

Confiteret Dansk Gris, Syrlig æblekompot frisk grønkål og puffede svær

Hovedret:

Roseastegt Andebryst, glaseret rødkål, selleripure, pommes fondant og Andesauce

Dessert:

Fransk ris budding med æble, appelsin og mandel krokant 

 

2 retter 375,-

Vinmenu 2 retter 199,-

3 retter 425,-

Vinmenu 3 retter 299,-

4 retter 475

Vinmenu 4 retter 399,-

Tilkøb: Ost: 50,-

 1 Glas Portvin til: 50,-

Aftenmenu (17-21)

Forretter

  • Koldrøget Færøsk laksetatar 142,-

    serveret på Kartoffelblinis, med citrusperler og frisk dild.

  • Stegte kammuslinger 152,-

    serveret i krabbe bisque med cremefraiche og dildolie.

  • Carpaccio af Dansk okse 142,-

    serveret med rucola, ristede cashewnødder, vesterhavsost og olivenolie.

  • Vegetaren- Variation af beder 138,-

    serveret med rygeostcreme, ristede kerner, sennepsvinaigrette og urter.

  • Menuforret 138,-

Hovedretter

  • Steak af Dansk Kalvefilet 315,-

    Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise. (Fås også med mørbrad af Dansk okse + 60,-)

  • Confiteret lår af Hopballemølle kylling 298,-

    serveret på grillede gulerødder, selleripure, samt pommes fondant og hønsefumé tilsmagt med trøffel.

  • Vegetaren 258,-

    Grillet græskar med chimichurri. Serveret med græskarcreme med røde linser, hertil røgede mandler, revet vesterhavsost samt friske urter.

  • Stegt hvid fisk 288,-

    Serveret på kartoffelterrin, rødbedegele og frisk grønkål. Hertil sauce med ørredrogn og dildolie.

  • Rørt tatar af Dansk kødkvæg 228,-

    Serveret med purløgsmayonnaise, syltede løg og chips. Toppet med revet, saltet, samt rå æggeblomme. Hertil Pommes frites og aioli.

  • Menuhovedret 288,-

Desserter

  • Paneret og friteret, Dansk gedeost 129,-

    med syrlig bærkompot og smørristet brød.

  • Bagt græskar-cheesecake 125,-

    Serveret med let krydret vaniljeis.

  • Lun æbletærte 118,-

    serveret med kanel is og sprøde æblechips.

  • Hvid chokolademousse på sprød kage 123,-

    serveret med ristede pistacienødder og appelsinsorbet.

  • Menudessert 123-

Til børn (op til 12 år)

  • Paneret pandestegt rødspættefilet 128,-

    serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.

  • Cornflakespaneret kyllingebrystfilet 128,-

    med Valdemars fritter, mayonnaise og grøntsagsstave.

  • Steak af kalvefilet 178,-

    serveret Valdemars fritter, lille salat og bearnaisesauce.

Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

Vil du gerne besøge Restaurant Valdemar?

Vi står klar til at tage imod dig med åbne arme og byde dig velkommen i vores hyggelige lokaler. Vi sørger altid for lækker mad i topklasse og du er garanteret at gå herfra i godt humør.

Vil du bestille et bord hos os?

Udfyld formularen herunder. OBS! Online bestilling er kun muligt indtil kl. 17.00, samme dag.