Marts menu

Forret

Røget laks fra Kolding røgeri med dildmayo, sprød frissé salat og malt

Hovedret

Kalvetyksteg fra Grambogård med variation af løg, spæde porrer og kartoffelkroket. Her til serveres en portvinssauce

Dessert

Chokoladetærte med appelsinsorbet, appelsincreme og glucosechips

Tre retter 358,-

 

Aftenmenu kl. 17-21

 

Snacks

Saltristede mandler

49,-

Oliven

49,-

White Sturgeon Caviar 15 gram med blinis og fed cremefraice

249,-

Forretter

Frisk hjemmelavet pasta med brunet smør, bagte cherrytomater og revet trøffel

128,-

Jordskokkesuppe med syltet jordskkokke, jordskokkechips og grøn olie

99,-

Stegte kammuslinger med rosenkål – syltet, stegt og crudité med citronmayo

128,-

Stegt helleflynder med glaserede beder, rødbedegele,rødbedechips og fiskesauce

125,-

Menuforret

98

Hovedretter

Steak af Hereford oksefilet med sprød vintersalatsalat, Valdemars fritter og bearnaisesauce

278,-

Tournedos af dansk gastro kalvemøbrad med bacon. Selleripuré med spinat, syltet og saltbagt selleri

serveres med konfitteret kartoffel, syltet rødløg og kalvesauce med tyttebær.

288,-

Farseret kyllingeoverlår af velfærdskylling fra Rokkedahl med græskarpuré, bagt og syltet græskar, pommes røsti og Sauce Espanol.

259,-

Stegt laks på frisk pasta i syrlig timiancreme med årstiden grønt

269,-

Arancini (risottokugler) på krydret ratatouille i tomatcreme (Vegetar)

238,-

Stegt krondyrfilet med blomkålspuré og ristet blomkål. Fondant af sød kartoffel og salviesauce

298,-

Menuhovedret

238,-

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

 

Desserter

To slags oste med hjemmelavet knækbrød, oliventappenade og mangokompot

89,-

Æbleskive med center af hvid dame unicaost. Med pærechutney med cognac og chili

98,-

Lun æblekage med æblegele, frisk æble tuille og kanelis

99,-

Gateau Marcell med solbærsorbet og sprødt

105,-

Menudessert

88,-

Til Kaffen

Kransekage 38,-

Sarah Bernhardt 38,-

Til Børn (op til 12 år)

Fiskefilet med kartofler og smørsauce                                  88

Kyllingebryst med ristede kartofler og sauce                       88

   Oksesteak med ristede kartofler, grønt og sauce.               148

(Kartofler kan erstattes med Valdemars fritter)