Aftenmenu (17-21)
Forretter
Græskarsuppe med ristede græskarkerner.
99,-
Stegt hvid fisk på blomkålspuré med brunet smør og ristede hasselnødder.
125,-
Frisk pasta med brunet smør, soltørret tomat, balsamico og solsikkekerner. (fås ikke glutenfri)
109,-
Carpaccio af dansk kalv med pesto, friske urter og parmesanflager.
125,-
Menuforret.
115,-
Hovedretter
Steak serveret med Valdemars fritter, vintersalat og håndpisket sauce bearnaise.
310,-
Dansk Kalvemørbrad Serveret med selleripuré, saltbagt selleri, glaserede beder, pommes anna samt kraftig rødvinssauce.
318,-
Braiseret kyllingeoverlår med grov kartoffelmos og urter.
278,-
Svamperisotto med variation af svampe.
258,-
Hvid fisk med urtecrumble, sauté på kartoffel og skorzonerrod, spæde krydderurter og a part capers smørsauce.
278,-
Menuhovedret.
278,-
Desserter
Oste med hjemmelavede surdejsflager med gulerod-appelsin kompot og oliven.
3 slags 124,-
Bagt æble med kanel, makron flager og flødeis smagt til med kanel.
99,-
Rombraisseret annanas med flødeis med saltkaramel.
108,-
Chokoladebrownie, hvid chokolademousse, mynteis.
99,-
Menudessert.
98,-
Til kaffen
3 stk chokolade fra Ole.
45,-
Gl. dags æblekage.
55,-
Til børn (op til 12 år)
Pandestegt rødspættefilet serveret m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og remoulade.
110,-
Pankopaneret kyllingebrystfilet m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og BBQfløde-sauce.
110,-
Steak af oksestriploin serveret m/ Valdemar’s fritter, lille salat og BBQ-sauce.
178,-
Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.
For indhold af allergene ingredienser, spørg
betjeningen.