September menu

Forret:

Grillet brioche serveret med en svampecreme, syltede bøgehatte, sprød skinke og urtesalat.

Hovedret

Culotte af Dansk Kødkvæg Serveret med saltbagt selleri, selleri pure, rødbede gelé og grønkål. Hertil pommes Anna og kalvesauce

Dessert

Blommemousse, blommegelé og syltede blommer. Hertil marcipantuille og vaniljeis med sirup

3 retter 388,-

2 retter 358,-

 

Aftenmenu (17-21)

Forretter

Koldrøget laks serveret på kartoffelrösti med krydret avokadocreme og urtesalat.
123,-

Bisque af strandkrabbe serveret med bagt fisk, dildolie og creme fraiche.
125,-

Rørt tatar, serveret på smørristet rugbrød med estragonmayonnaise, syrlig salat og revet saltet æggeblomme.
125,-

Bagt gedeost fra Tebstrup, på surdejsbrød. Serveret med glaserede beder, saltede mandler og frisse salat
108,-

Menuforret.
115,-

Hovedretter

Steak af Dansk Kalvefilet. Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise.

(Fås også med mørbrad af Dansk kødkvæg + 50,-)

298,-

Øl braiserede Kalvekæber, serveret på cremet perlebygsotto med stegte svampe, parmesan og glace

288,-

Balotine af Hopballe Kylling, med trøffel. Serveret med pastinakpuré, bagte pastinakker samt stegte kejserhatte og Hønse fumé

288,-

”Vegetaren” Stegte blomkål, blomkålspuré, saute på bønner, gulerødder og syltede bøgehatte. Toppet med gremolata og parmesan.

238,-

Hvid fisk med crust af røgede mandler.

Serveres med kartoffelterrin, rødbede gelé og grønkål.

Hertil fiske fumé med æble og bacon.
288,-

Menuhovedret.
278,-

Desserter

 

3 Danske oste serveret med Valdemars knækbrød, syltede nødder samt oliven.

124,-

Citronkage serveret med æblekompot, frisk timian og creme fraiche is.

98,-

”Pære belle Helene” vanilje pocheret pære, serveret med vaniljeis og lun chokoladesauce
108,-

Jacks chokoladekage serveret med havtorngelé, marengs og havtornsorbet.

118,-
Menudessert.

98,-

 

Til børn (op til 12 år)

 

Pandestegt rødspættefilet serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.
128,-

Pankopaneret kyllingebrystfilet med Valdemars fritter, mayo og grøntsagsstave.
118,-

Steak serveret m/ Valdemars fritter, lille salat og bernaisesauce.
178,-

Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.