Månedsmenu

Forret
”Bruchetta” Dansk skinke serveret på ristet brød m/ syltede asparges og asparges mayonnaise.

Hovedret
Lammeculotte serveret m/ ramsløgscreme, kold marineret kartoffelsalat samt grillede nye løg.

Dessert
RV’s cheesecake – flødeoostcreme, kiksecrumble samt variation af Danske rabarber.

3 retter 358,-

 

Aftenmenu kl. 17-21

 

Forretter

Smørdampede hvide asparges med håndpillede rejer og dildmayonnaise.

                                                                                            126,-

Røget laks fra Kolding røgeri serveret med citrussalat, ramsløgsmayonnaise og sprød rug.

118,-

Stegte kammuslinger med smørstegte ærter, ærtepuré og sprøde ærteskud.

128,-

Ravioli af glaskål fyldt med rejemousse af håndpillede rejer,

serveret med citronmayonnaise og frissésalat.

118,-

Menuforret

105,-

Hovedretter

Steak af Oksestriploin fra Grambogård med sprød salat, Valdemars hjemmelavede  fritter og bearnaisesauce.

278,-

Farseret kyllingeoverlår af velfærdskylling fra Hopballe Mølle med variation af gulerødder og sprødt kyllingeskind. Her til hønsefumé persillekartofler.

259,-

Tournedos af kalvemørbrad fra Grambogård. Serveret med blomkålspuré, smørstegte gulerødder, broccolini og syltede perleløg. Her til nye  kartofler og kalvesauce.

288,-

 

Meunierestegt torsk serveret på cremet blomkålsotto med  tomater og ramsløg.

                                                                                                       228,-

Squashspaghetti i cremet ærtepesto med friske ærter og revet gl. knas fra Arla Unika, her til krydrede falafler.

198,-

 

Menu hovedret

238,-

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant. Ved glutenfrit brød +5 kr.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

 

Desserter

To slags oste fra Arla Unika med hjemmelavet knækbrød, surt og sødt.
95,-

’’Rødgrød a la Valdemar’’. Kold børconsommé serveret med friske bær samt vaniljeis.
98,-

Kærnemælksfromage med knuste kammerjunker, creme fraiche is og citronverbena.
105,-

’’Citrontærte’’ med citroncreme, sprød tuille, vaniljeis og marengs.
118,-

Menudessert.
98,-

Til Kaffen

Kransekage 38,-

Sarah Bernhardt 38,-

Til Børn (op til 12 år)

 Pandestegt rødspættefilet serveret m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og remoulade.
98,-

Pankopaneret kyllingebrystfilet m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og BBQfløde-sauce.
98,-

Steak af oksestriploin serveret m/ Valdemar’s fritter, lille salat og BBQ-sauce.
148,-