Aftenmenu (17-21)
Forretter
Koldrøget laks serveret på kartoffelrösti med krydret avokadocreme og urtesalat.
123,-
Bisque af strandkrabbe serveret med bagt fisk, dildolie og creme fraiche.
125,-
Rørt tatar, serveret på smørristet rugbrød med estragonmayonnaise, syrlig salat og revet saltet æggeblomme.
125,-
Bagt gedeost fra Tebstrup, på surdejsbrød. Serveret med glaserede beder, saltede mandler og frisse salat
108,-
Menuforret.
115,-
Hovedretter
Steak af Dansk Kalvefilet. Serveret med Valdemars fritter, salat og håndpisket sauce bearnaise.
(Fås også med mørbrad af Dansk kødkvæg + 50,-)
298,-
Øl braiserede Kalvekæber, serveret på cremet perlebygsotto med stegte svampe, parmesan og glace
288,-
Balotine af Hopballe Kylling, med trøffel. Serveret med pastinakpuré, bagte pastinakker samt stegte kejserhatte og Hønse fumé
288,-
”Vegetaren” Stegte blomkål, blomkålspuré, saute på bønner, gulerødder og syltede bøgehatte. Toppet med gremolata og parmesan.
238,-
Hvid fisk med crust af røgede mandler.
Serveres med kartoffelterrin, rødbede gelé og grønkål.
Hertil fiske fumé med æble og bacon.
288,-
Menuhovedret.
278,-
Desserter
3 Danske oste serveret med Valdemars knækbrød, syltede nødder samt oliven.
124,-
Citronkage serveret med æblekompot, frisk timian og creme fraiche is.
98,-
”Pære belle Helene” vanilje pocheret pære, serveret med vaniljeis og lun chokoladesauce
108,-
Jacks chokoladekage serveret med havtorngelé, marengs og havtornsorbet.
118,-
Menudessert.
98,-
Til børn (op til 12 år)
Pandestegt rødspættefilet serveret med Valdemars fritter, grøntsagsstave og remoulade.
128,-
Pankopaneret kyllingebrystfilet med Valdemars fritter, mayo og grøntsagsstave.
118,-
Steak serveret m/ Valdemars fritter, lille salat og bernaisesauce.
178,-
Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.
For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.