Julemenu (16. nov-20.dec)

Terrin af confiteret kylling fra Hopballe Mølle. Serveret med sennepsmayonnaise, syltede sennepskorn, pæregele og frisk pære

Rødbedegravad laks med rygeost, rugbrødscrumble og dild

Stegt andebryst med glaserede beder, persillerodscreme Kartofler og andesauce tilsmagt med kirsebær.

Mandelmousse, kirsebærsorbet og puffede ris, anrettet på mandelkrokant.

Tre retter 358,-

Fire retter 428,-

 

 

 

Aftenmenu kl. 17-21

 

Snacks

Saltristede mandler

49,-

Oliven

49,-

Forretter

Ravioli med jomfruhummer og flødeost serveret i kraftig jomfruhummer suppe.

                                                                                                       126,-

Friterede blåmuslinger serveret med citron mayonnaise, syltede perleløg og frisésalat.

118,-

Smørstegt knoldselleri serveret med selleripuré, kærnemælkssauce, revet gl. knas fra Arla Unica og ristede hasselnødder.

108,-

Menuforret

105,-

Hovedretter

Steak af Oksestriploin fra Grambogård med sprød salat, Valdemars hjemmelavede  fritter og bearnaisesauce

278,-

Farseret kyllingeoverlår af velfærdskylling fra Hopballe Mølle med Polenta. Her til bagte beder, gulerodspuré og hønsefumé

259,-

Tournados af kalvemørbrad fra Grambogård. Serveret med grillede persillerødder og smørstegt grønkål. Her til kartoffelfondant og kalvesauce.

288,-

 

Meunierestegt lange serveret på risotto med bagte tomater og citrontimian.

                                                                                                       259,-

Hjemmelavet falafel med krydret ratatouille, tomatsauce og revet gl. knas.

218,-

Medaljon af Krondyrfilet med smørstegte kejserhatte og jordskokkepuré, her til portvinssauce og kartoffelterrine.

288,-

Menu hovedret

248,-

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant. Ved glutenfrit brød +5 kr.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

 

Desserter

To slags oste med hjemmelavet knækbrød og appelsinsylt.

99,- / tre stykker 124,-

Romsyltede blommer serveret med vaniljeis og karamelchips.

102,-

Bagte figner serveret med mascarponemousse, hasselnøddesirup og kaffeis.

108,-

                                                          Gateau Marcell serveret med havtornsorbet  og glucosechips.

105,-

Menudessert

98,-

Til Kaffen

Kransekage 38,-

Sarah Bernhardt 38,-

Til Børn (op til 12 år)

Fiskefilet med fritter, grønt og remoulade                                                            88

Pankopaneret Kyllingebryst med fritter, grønt og barbecue-flødesauce         88

   Oksesteak med fritter, salat  og barbecue-flødesauce.                                    148