Månedsmenu 1/6-3/7
Forret:
Ristet surdejsbrød serveret med Dansk skinke samt grønne og hvide asparges.
Hovedret:
Farseret kyllingelår fra Hopballe Mølle serveret med polenta og nye løg. Hertil Danske kartofler og sauce supréme.
Dessert:
Marinerede Danske jordbær serveret med hvid chokolade og kærnemælks is.
3 Retter – 388,-
Aftenmenu kl. 17-21
Forretter
Lun salat med variation af beder serveret med estragonmayonnaise, ristede græskarkerner samt gedeost fra Tebstrup.
99,-
Koldrøget laks serveret med hytteost, radiser, malt, ærtemayonnaise samt ærteskud.
129,-
Stegte kammuslinger serveret med confiteret bacon, dildmayonnaise og æble.
132,-
Carpaccio af oksetykstegsfilet serveret med frissé, ramsløgspesto og parmesan.
125,-
Menuforret
115,-
Hovedretter
Steak af Oksestriploin fra Grambogård med salat, Valdemars fritter og sauce bearnaisesauce.
299,-
Vol-au-vent fyldt med citrus frikassé med confiterede kyllingelår fra Hopballe Mølle. Serveret med sprødt skind samt urter.
268,-
Kalvemørbrad fra Grambogård. Serveret med gulerodspuré, nye gluerødder, forårsløg og kartoffelchips. Hertil kalvesauce og nye kartofler.
310,-
Stegt hvid fisk Serveret med ærtepuré, forårsløg, nye kartofler samt syltede små tomater. Hertil syrlig sennepssauce.
268,-
Stegte blomkålsbuketter blomkålspure, romesco sauce samt ristede hasselnødder
228,-
Menu hovedret
248,-
Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant. Ved glutenfrit brød +5 kr.
For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.
Desserter
To slags oste fra Arla Unika med hjemmelavet knækbrød, surt og sødt.
99,-/3 slags 124,-
Citrontærte serveret med 2 slags marengs og vaniljeis.
110,-
Passionsfrugtmousse serveret med hvid chokolade is, broken gelé og tuille.
99,-
Appelsinfromage serveret med kakaosobet og crumble.
98,-
Menudessert.
98,-
Til Kaffen
Gl. dags æblekage 55,-
To slags trøfler 45,-
Til Børn (op til 12 år)
Pandestegt rødspættefilet serveret m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og remoulade.
105,-
Pankopaneret kyllingebrystfilet m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og BBQfløde-sauce.
105,-
Steak af oksestriploin serveret m/ Valdemar’s fritter, lille salat og BBQ-sauce.
158,-