Månedsmenu 1/6-3/7

Forret:

Ristet surdejsbrød serveret med Dansk skinke samt grønne og hvide asparges.

Hovedret:

Farseret kyllingelår fra Hopballe Mølle serveret med polenta og nye løg. Hertil Danske kartofler og sauce supréme.

Dessert:

Marinerede Danske jordbær serveret med hvid chokolade og kærnemælks is.

3 Retter – 388,-

Aftenmenu kl. 17-21

Forretter

Lun salat med variation af beder serveret med estragonmayonnaise, ristede græskarkerner samt gedeost fra Tebstrup.

99,-

Koldrøget laks serveret med hytteost, radiser, malt, ærtemayonnaise samt ærteskud.

129,-

Stegte kammuslinger serveret med confiteret bacon, dildmayonnaise og æble.

132,-

Carpaccio af oksetykstegsfilet serveret med frissé, ramsløgspesto og parmesan.

125,-

Menuforret

115,-

Hovedretter

Steak af Oksestriploin fra Grambogård med salat, Valdemars fritter og sauce bearnaisesauce.

299,-

Vol-au-vent fyldt med citrus frikassé med confiterede kyllingelår fra Hopballe Mølle. Serveret med sprødt skind samt urter.

268,-

Kalvemørbrad fra Grambogård. Serveret med gulerodspuré, nye gluerødder, forårsløg og kartoffelchips. Hertil kalvesauce og nye kartofler.

310,-

Stegt hvid fisk Serveret med ærtepuré, forårsløg, nye kartofler samt syltede små tomater. Hertil syrlig sennepssauce.

268,-

Stegte blomkålsbuketter blomkålspure, romesco sauce samt ristede hasselnødder

228,-

Menu hovedret

248,-

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant. Ved glutenfrit brød +5 kr.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

Desserter

To slags oste fra Arla Unika med hjemmelavet knækbrød, surt og sødt.
99,-/3 slags 124,-

Citrontærte serveret med 2 slags marengs og vaniljeis.
110,-

Passionsfrugtmousse serveret med hvid chokolade is, broken gelé og tuille.
99,-

Appelsinfromage serveret med kakaosobet og crumble.
98,-

Menudessert.
98,-

Til Kaffen

Gl. dags æblekage 55,-

To slags trøfler 45,-

Til Børn (op til 12 år)

 Pandestegt rødspættefilet serveret m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og remoulade.
105,-

Pankopaneret kyllingebrystfilet m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og BBQfløde-sauce.
105,-

Steak af oksestriploin serveret m/ Valdemar’s fritter, lille salat og BBQ-sauce.
158,-