Marts menu
Forret

Jomfruhummerbisque med bagt hvid fisk,
brunoise af urter og grøn dildolie.

Hovedret

Rosastegt oksetykkam af Dansk økologisk Friland
rullet i citronpeber. Serveret med porrepuré, bagt
porre, grillet persillerod og pommes Anna. Hertil
pebersauce af Madagascar peber.

Dessert

Jordskokkeis med brændt hvid chokolade, sprøde
marengsflager, syltede jordskokker samt

kiksecruble.
Tre retter 388,-

Aftenmenu (17-21)

 

Forretter

Græskarsuppe med ristede græskarkerner.

99,-

Stegt hvid fisk på blomkålspuré med brunet smør og ristede hasselnødder.

125,-

Frisk pasta med brunet smør, soltørret tomat, balsamico og solsikkekerner. (fås ikke glutenfri)

109,-

Carpaccio af dansk kalv med pesto, friske urter og parmesanflager.
125,-

Menuforret.
115,-

Hovedretter

Steak  serveret med Valdemars fritter, vintersalat og håndpisket sauce bearnaise.

310,-

Dansk Kalvemørbrad Serveret med selleripuré, saltbagt selleri, glaserede beder, pommes anna samt kraftig rødvinssauce.

318,-

Braiseret kyllingeoverlår med grov kartoffelmos og urter.

278,-

Svamperisotto med variation af svampe.

258,-

Hvid fisk med urtecrumble, sauté på kartoffel og skorzonerrod, spæde krydderurter og a part capers smørsauce.

278,-

Menuhovedret.
278,-

Desserter

Oste med hjemmelavede surdejsflager med gulerod-appelsin kompot og oliven.
3 slags 124,-

Bagt æble med kanel, makron flager og flødeis smagt til med kanel.

99,-

Rombraisseret annanas med flødeis med saltkaramel.

108,-

Chokoladebrownie, hvid chokolademousse, mynteis.

99,-

Menudessert.
98,-

Til kaffen

3 stk chokolade fra Ole.
45,-

Gl. dags æblekage.
55,-

Til børn (op til 12 år)

Pandestegt rødspættefilet serveret m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og remoulade.
110,-

Pankopaneret kyllingebrystfilet m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og BBQfløde-sauce.
110,-

Steak af oksestriploin serveret m/ Valdemar’s fritter, lille salat og BBQ-sauce.
178,-

Kortet kan som udgangspunkt laves i glutenfri variant +15,- pr kuvert.

For indhold af allergene ingredienser, spørg

betjeningen.