Julemenu fra d. 15 november.

Forret:

Kraftig jomfruhummersuppe serveret med stegte jomfruhummerhaler og cremefraiche.

Mellemret:

Kold terrin af gris serveret med æblechutney, syltede sennepskorn og sennepsmayonnaise.

Hovedret:

Rosastegt andebryst serveret med bagte rødbeder, selleripuré og kroket af confiteret andelår. Hertil  andesauce tilsmagt ned kirsebær.

Dessert:

Mandelskum, kirsebærsorbet, mandelkrokant samt amarena kirsebær.

3 retter 368,-

4 retter 448,-

 

Aftenmenu kl. 17-21

 

Forretter

Saltbagt selleri serveret med selleripure, ristede hasselnødder og revet gammelknas.

118,-

Koldrøget laks serveret med rygeostcreme og luftigt mayonnaise.

128,-

Stegte kammuslinger med med syltede jordskokker, jordskokkepuré og chips.

135,-

Arancini serveret med svampemayonnaise, syltede bøgehatte og rucolasalat.

128,-

Menuforret

110,-

Hovedretter

Steak af Oksestriploin fra Grambogård med sprød salat, Valdemars hjemmelavede  fritter og bearnaisesauce.

288,-

Farseret kyllingeoverlår af velfærdskylling fra Hopballe Mølle. Serveret med variation af græskar og sprød kyllingeskind. Hertil hønsefumé og kartoffelfondant.

268,-

Tournedos af kalvemørbrad fra Grambogård. Serveret med persillerodspuré, skorzonerrødder og syltede løg. Hertil pommes Anna og kalvesauce.

298,-

Stegt kulmule servereret på cremet perlebygotto med svampe, urteolie og parmesan

258,-

Krondyr filet serveret med rødbedepuré, honningbagte rødbeder og stegte kejserhatte. Hertil kartoffelkroket og portvinssauce

298,-

Krydrede falafler serveret med selleripuré, grillede persillerødder samt rucolapesto.

218,-

 

Menu hovedret

238,-

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant. Ved glutenfrit brød +5 kr.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

 

Desserter

To slags oste fra Arla Unika med hjemmelavet knækbrød, surt og sødt.
99,-/3 slags 124,-

Vaniljesyltet pære serveret med vaniljeis og kraftig chokoladesauce.
105,-

Gateau Marcel serveret med havtornsorbet og glukosechips.
110,-

Ymerfromage serveret med sød rugbrødscrumble, mørk chokoladeganache og solbærsorbet.
102,-

Menudessert.
102,-

Til Kaffen

Kransekage 45,-

To slags trøfler 45,-

Til Børn (op til 12 år)

 Pandestegt rødspættefilet serveret m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og remoulade.
105,-

Pankopaneret kyllingebrystfilet m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og BBQfløde-sauce.
105,-

Steak af oksestriploin serveret m/ Valdemar’s fritter, lille salat og BBQ-sauce.
158,-