Månedsmenu

Forret

Ceviche af torsk marineret i lime og koriander. Serveret med sprøde grøntsager samt avokadocreme.

Hovedret

“Kylling Danoise” a la Valdemar. Persillefarseret kylling fra Hopballe Mølle, serveret med bagte rabarber, nye gulerødder samt frisk agurk. hertil nye persille kartofler og sauce supréme med rabarber.

Dessert
Danske jordbær serveret med hyldeblomstis og skovmærke.

3 retter 358,-

 

Aftenmenu kl. 17-21

 

Forretter

røget dyrekølle serveret med frisk æble, salat og karsemayonnaise..

126,-

Koldrøget laks serveret med citrussalat, ramsløgsmayonnaise og sprød rug.

125,-

Stegte kammuslinger med smørstegte ærter, ærtepuré og sprøde ærteskud.

128,-

Ravioli af glaskål fyldt med rejemousse af håndpillede rejer,

serveret med citronmayonnaise og frissésalat.

118,-

Menuforret

105,-

Hovedretter

Steak af Oksestriploin fra Grambogård med sprød salat, Valdemars hjemmelavede  fritter og bearnaisesauce.

278,-

Farseret kyllingeoverlår af velfærdskylling fra Hopballe Mølle med variation af gulerødder og sprødt kyllingeskind. Her til hønsefumé persillekartofler.

258,-

Tournedos af kalvemørbrad fra Grambogård. Serveret med blomkålspuré, smørstegte gulerødder, broccolini og syltede perleløg. Her til nye  kartofler og kalvesauce.

288,-

 

Meunierestegt torsk serveret på cremet blomkålsotto med  tomater og ramsløg.

                                                                                                       248,-

Squashspaghetti i cremet ærtepesto med friske ærter og revet gl. knas fra Arla Unika, her til krydrede falafler.

218,-

 

Menu hovedret

238,-

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant. Ved glutenfrit brød +5 kr.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

 

Desserter

To slags oste fra Arla Unika med hjemmelavet knækbrød, surt og sødt.
99,-

’’Rødgrød a la Valdemar’’. Kold børconsommé serveret med friske bær samt vaniljeis.
98,-

Kærnemælksfromage med knuste kammerjunker, creme fraiche is og citronverbena.
105,-

’’Citrontærte’’ med citroncreme, sprød tuille, vaniljeis og marengs.
98,-

Menudessert.
98,-

Til Kaffen

Kransekage 38,-

Sarah Bernhardt 38,-

Til Børn (op til 12 år)

 Pandestegt rødspættefilet serveret m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og remoulade.
98,-

Pankopaneret kyllingebrystfilet m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og BBQfløde-sauce.
98,-

Steak af oksestriploin serveret m/ Valdemar’s fritter, lille salat og BBQ-sauce.
148,-