August menu

Krydret gaspacho serveret med håndpillede rejer og frisk salat.

Ølbraisseret spoleben af den glade gris fra Grambogård med kartoffelpuré og syrlig kål og nye løg.

Chokoladeskum med vaiation af blåbær og marengs

Tre retter 358,-

 

 

Aftenmenu kl. 17-21

 

Snacks

Saltristede mandler

49,-

Oliven

49,-

Forretter

Carpaccio af røget dyrekølle, serveret med ramsløgsmayonnaise og æble/rødbedesalat

                                                                                                       118,-

Grillet hjertesalat med gammelknas fra Arla Unika, citron og ostecreme

112,-

Røget laks fra Kolding Røgeri, serveret med citrussalat, dildmayonnaise og sprød rug

125,-

Menuforret

98,-

Hovedretter

Steak af Oksestriploin fra Grambogård med sprød salat, Valdemars hjemmelavede  fritter og bearnaisesauce

278,-

Farseret kyllingeoverlår af velfærdskylling fra Hopballe Mølle med variation af nye gulerødder. Her til sauce Supréme og persillekartofler

259,-

Valdemars stjerneskud med pandestegt rødspættefilet, dampet rødspættefilet,koldrøget laks, rejer og grillet asparges. Anrettet med tomatcreme og hjemmebagt ristet brød.

198,-

Hjemmelavet falafel med squashpasta, serveret i krydret tomatsauce med spæde grøntsager.

198,-

Menuhovedret

238,-

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant. Ved glutenfrit brød +5 kr.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

 

Desserter

To slags oste med hjemmelavet knækbrød, surt og sødt

89,-

Rødgrød a la Valdemar. Bærconsommé serveret med friske bær og vaniljefløde

98,-

“Københavnerstang” Syltet ananas, frisk appelsin, vaniljeis samt ananas/appelsinsorbet

105,-

Menudessert

88,-

Til Kaffen

Kransekage 38,-

Sarah Bernhardt 38,-

Til Børn (op til 12 år)

Fiskefilet med kartofler og smørsauce                                  88

Kyllingebryst med ristede kartofler og sauce                       88

   Oksesteak med ristede kartofler, grønt og sauce.               148

(Kartofler kan erstattes med Valdemars fritter)