Julemenu

Forret:

Koldrøget laks med rygeostcreme og luftig citrusmayo med sprøde salater.

Hovedret:

Rødvinsbrasseriet Kalvebryst med karamelliseret løgpuré, brændt løg og porre, crudités af gule beder  og sauce på brasserielagen.

Dessert:

Mandel is, kirsebærskum, puffet ris og mørk chokolade med mandler.

Tilkøbsret (serveres som ret nr. 2)

Confiteret svin med variation af æble og kartoffelchips .

3 retter 388,-

4 retter 450,-

Aftenmenu kl. 17-21

Forretter

Kold lyngrillet tun med sesam og soja, mangokompot og sojaolie med urter

110,-

Tatar af Koldrøget laks rørt med friske urter, cremefraiche og sprødt.

119,-

Ratatouille a la Valdemar. Kold grillet squash, bagt piment, sorte oliven og krydret tomatsauce.

99,-

Carpaccio af dansk kalv serveret med tomatkompot, friske urter og parmesan.

125,-

Menuforret

115,-

Hovedretter

Steak af dansk Gastro Kalvefilet med grillet grønt efter årstiden, fritter og sauce bearnaisesauce.

310,-

Ballotine af kyllingeoverlår af Hopballe Mølle Kylling. Serveret med puré af ristet blomkål, stegt blomkål og cremet trøffelsauce. Der til ristede kartofler.

278,-

Kalvemørbrad  af dansk Gastrokalv. Serveret med karamelliseret gulerodspuré, ristede svampe, pebersauce og rosmarinstegte kartofler.

318,-

Hvid fisk med perlebyg-otto med urter og rodfrugtchips.

278,-

Variation af græskar med stegte og syltede bønner samt urtesalat.

228,-

Menu hovedret

278,-

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant. Ved glutenfrit brød +5 kr.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

Desserter

To slags oste fra Arla Unika med hjemmelavet knækbrød, surt og sødt.
99,-/3 slags 124,-

Citrus pannacotta med variation af havtorn.
99,-

Valdemars vandbakkelse ed chokoladesauce og vaniljeis.
110,-

Variation af pære med chokoladesorbet.
98,-

Menudessert.
98,-

Til Kaffen

Gl. dags æblekage 55,-

Tre fyldte chokolader fra Oles Chokolader 45,-

Til Børn (op til 12 år)

 Pandestegt rødspættefilet serveret m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og remoulade.
108,-

Pankopaneret kyllingebrystfilet m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og BBQfløde-sauce.
105,-

Steak af oksestriploin serveret m/ Valdemar’s fritter, lille salat og BBQ-sauce.
168,-