Månedsmenu

Forret

Jordskokkesuppe serveret med syltede jordskokker, jordskokkechips og urteolie.

Hovedret

Braiseret kalvekæber serveret med persillerodspuré, persillerødder og grønkål. Hertil kartoffelfondant og sauce

Dessert
Lun æbletærte servewretv med æblesorbet, æblechips og saltkaramel.

3 retter 368,-

 

Aftenmenu kl. 17-21

 

Forretter

Saltbagt selleri serveret med selleripure, ristede hasselnødder og revet gammelknas.

118,-

Koldrøget laks serveret med rygeostcreme og luftigt mayonnaise.

128,-

Stegte kammuslinger med med syltede jordskokker, jordskokkepuré og chips.

135,-

Arancini serveret med svampemayonnaise, syltede bøgehatte og rucolasalat.

128,-

Menuforret

110,-

Hovedretter

Steak af Oksestriploin fra Grambogård med sprød salat, Valdemars hjemmelavede  fritter og bearnaisesauce.

288,-

Farseret kyllingeoverlår af velfærdskylling fra Hopballe Mølle. Serveret med variation af græskar og sprød kyllingeskind. Hertil hønsefumé og kartoffelfondant.

268,-

Tournedos af kalvemørbrad fra Grambogård. Serveret med persillerodspuré, skorzonerrødder og syltede løg. Hertil pommes Anna og kalvesauce.

298,-

Stegt kulmule servereret på cremet perlebygotto med svampe, urteolie og parmesan

258,-

Krondyr filet serveret med rødbedepuré, honningbagte rødbeder og stegte kejserhatte. Hertil kartoffelkroket og portvinssauce

298,-

Krydrede falafler serveret med selleripuré, grillede persillerødder samt rucolapesto.

218,-

 

Menu hovedret

238,-

Næsten hele kortet kan laves i glutenfri variant. Ved glutenfrit brød +5 kr.

For indhold af allergene ingredienser, spørg betjeningen.

 

Desserter

To slags oste fra Arla Unika med hjemmelavet knækbrød, surt og sødt.
99,-/3 slags 124,-

Vaniljesyltet pære serveret med vaniljeis og kraftig chokoladesauce.
105,-

Gateau Marcel serveret med havtornsorbet og glukosechips.
110,-

Ymerfromage serveret med sød rugbrødscrumble, mørk chokoladeganache og solbærsorbet.
102,-

Menudessert.
102,-

Til Kaffen

Kransekage 45,-

To slags trøfler 45,-

Til Børn (op til 12 år)

 Pandestegt rødspættefilet serveret m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og remoulade.
105,-

Pankopaneret kyllingebrystfilet m/ Valdemar’s fritter, grøntsagsstave og BBQfløde-sauce.
105,-

Steak af oksestriploin serveret m/ Valdemar’s fritter, lille salat og BBQ-sauce.
158,-